Wimperextensions

One by one techniek (wij zetten ECHT op elke natuurlijk wimperhaar een extension!)

Tarieven

 

Cashmere wimperextensions
One by One


     Prijs: € 65,00 nieuwe set

 • Refill tot 2 weken € 25,00
 • Refill tot 3 weken € 35,00
 • Refill tot 4 weken € 45,00


  Na 4 weken word er een nieuwe set in rekening gebracht.
   

                     3D wimperextensions
                             extra volume


     Prijs: € 80,00 nieuwe set

 • Refill tot 2 weken € 35,00
 • Refill tot 3 weken € 45,00
 • Refill tot 4 weken € 55,00


  Na 4 weken word er een nieuwe set in rekening gebracht.
  Prijzen gelden per behandeling.


Behandeling

De One by One techniek is de populairste en bekendste manier van het zetten van wimperextensions. De wimperextension word haartje voor haartje op uw eigen wimper bevestigd met een speciale lijm die geen schade veroorzaakt aan uw eigen wimpers. U heeft de keus uit de diktes 0.15 of 0.20. Wilt u een natuurlijke look? Dan plaatsen wij de 0.15. Wilt u liever een mascara en volle look? Dan plaatsen wij de 0.20.


Natuurlijke look

De wimpers zijn zo gemaakt dat deze niet te onderscheiden zijn van uw natuurlijke wimper. U kunt er mee douchen, zwemmen, sporten dus simpelweg alles wat u in het dagelijkse leven doet.


Cashmere Lashes

Deze nieuwe wimpers zijn in de breedte breder (aan de onderkant) en in gewicht lichter. De cashmere wimpers zijn zwarter en glanzen meer als andere wimpers. Ook zijn zij lichter in gewicht waardoor ze beter blijven zitten. Door de holling aan de onderkant van de extensions blijven de wimpers beter hechten aan de natuurlijke wimpers. De extensions zijn platter waardoor het gewicht ook minder is. De cashmere lashes blijven hierdoor langer mooi zitten.


De levensduur van een Cashmere Lashes

Hoelang een wimperextension blijft zitten is per persoon verschillend. Gemiddeld hebben u natuurlijke wimperharen een cyclus van ongeveer 7 á 8 weken. Dit betekend dat uw natuurlijke wimper uitvalt waarna er een nieuwe voor in de plaats groeit. De extension valt tegelijkertijd met uw natuurlijke wimper uit. Om mooie en volle wimpers te behouden adviseren wij u om eens in de 3 á 4 weken een opvulbehandeling te doen. Deze behandeling duurt gemiddeld 60 min.

 

 

 

3D wimperextensions extra volume

 

Wimperextensions One by One