ALTIJD EEN VERZORGD UITERLIJK

Permanente make-up is de ideale manier voor een verzorgd uiterlijk. Nooit meer doorgelopen make-up tijdens zwemmen, sporten, sauna. Permanente make-up is ook zeer geschikt voor mensen die door Alopecia of chemo geen haargroei meer hebben. Medische achtergrond en vakkennis zijn onze hoogste prioriteit. 

Uw uiterlijk is onze zorg. 

Tot ziens bij Permanent Mooi.

 

Wake up perfectly

Sammy is op 25 januari vanaf 13:30 aanwezig!

 

WAAROM U VOOR PERMANENTMOOI KIEST

Met méér dan 20 jaar ervaring in permanente make-up en micropigmentatie, kunnen wij u op uiterst professionele wijze adviseren over de juiste behandelwijze en welke kleur het beste past bij uw teint. Vele tevreden cliënten gingen u al voor,  zien wij u binnenkort?

SMP - SCALP MICROPIGMENTATIE

Scalp Micropigmentatie, kortgezegd SMP, is de nieuwste technologie die gebruikt wordt om een vollere haardos te creëren. De behandeling is ideaal voor zowel mannen als vrouwen die hun dunner wordende haardos er optisch dichter uit willen laten zien.

Heeft u hierover vragen? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via tel.nr. 06 - 2825 3532 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Permanent Mooi

IN OVERLEG OP ELK GEWENST MOMENT PRIVÉ-OPLEIDING OP MAAT

Met meer dan 20 jaar ruime ervaring in tattoo, micro pigmentatie en medische kennis heeft PermanentMooi alle skills in huis om eenieder die geïnteresseerd is in dit vak te scholen. Door samenwerkingen met tatoeëerders, dermatologen, chirurgen en huidtherapeuten is de kennis van PermananentMooi uw sleutel tot suc6!!!