HYALURON PEN  (FILLERS VOOR HET GELAAT EN DE LIPPEN)

content image

 

Volle lippen en een rimpelloos gelaat, behoren tot ons huidige schoonheidsideaal. Lippen en rimpels opvullen met hyaluronzuur, mocht tot voor kort enkel door artsen worden behandeld. Sinds dit jaar is hier verandering in gekomen en is er een nieuwe techniek ontwikkeld, waarbij jij ook in mijn instituut lippen en rimpels kan opvullen met hyaluronzuur.

Met de Medical Hyaluron Pen injecteer je, zonder naalden, onder hoge druk hyaluronzuur in het gelaat. Het resultaat is vergelijkbaar met de klassieke fillers. Bovendien is deze techniek voordeliger dan de injecties door artsen.

De Medical Hyaluron Pen is bijzonder goed geschikt om een naaldvrije volume-opbouw van de lippen te bereiken, evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur. Met de Medical Hyaluron Pen injecteert u fillers zonder naald. Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid gebracht. De Medical HYALURON PEN is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, waardoor het veilig is en wettelijk  toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt.Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat.Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal waterbindend vermogen.Dus voor een optimaal resultaat: Water drinken! Gelieve even (48uur) niet te gaan sporten, geen sauna, ivm overmatig zweten.

 

Hyaluronzuurfiller                                                                             

Prijzen gelden per behandeling                                       

0,5 ML   €   95,00

1,0 ML   € 179.00 

2.0 ML   € 299,00

Kortdurende hyaluron:  

1,0 ML   € 135,00
 

content image

HYALURON PEN | volume zonder naald