HIFU (Ultherapie)

content image

 

High Intensity Focussed Ultrasound

 

Facelift zonder operatie: HIFU Lifting

 

HIFU Lifting is een niet invasieve ultrageluid behandeling. In de medische wereld wordt ultrasone energie al ruim 50 jaar veilig en effectief toegepast.

HIFU Lifting is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

Huidveroudering-verslapping, vooral de hals verraadt meedogenloos onze leeftijd. Nog niet zo lang geleden was voor een jonger, strakker gezicht, hals of decolleté alleen een operatie de oplossing. Een veel voorkomend probleem is de verslapte huid van bovenarmen, billen, buik en binnenkant van dijen. Dit alles is nu verleden tijd. 

Deze in Nederland, aan bekendheid toenemende behandeling heeft veel voordelen. 

HIFU Lifting is een face of body lift zonder snijden of plastische chirurgie.

 

Wel of niet geschikt

 

Tijdens een intakegesprek beoordeeld de behandelaar of uw huid geschikt is voor een behandeling. Daarbij worden ook uw gezondheidstoestand, eventuele contra indicaties en de kosten van de behandeling besproken. Bij Schoonheidssalon Margit kunt u terecht voor een intake gesprek waarbij u eerlijk en gedegen advies krijgt.                                                                                                     

Kosten hiervoor zijn € 35,- in combinatie met een HIFU behandeling is het intake gesprek geheel kosteloos.

 

Hoe werkt HIFU Lifting

 

HIFU Lifting stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van ultrageluid.

Tijdens de behandeling wordt een applicator op de te behandelende huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven. Hierdoor zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Meteen na de behandeling word het liftende proces in werking gezet. Deze behandeling werkt zes maanden door en is daardoor ook niet meteen zichtbaar. Het resultaat is dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift word. 

Het uiteindelijke resultaat wordt na 6 maanden bereikt.

Langdurig wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat bij eenieder een duidelijk zichtbare lift te zien was. Zowel het gezicht, hals, decolleté en de behandelde delen van het lichaam waren significant verstevigd en gelift.

 

HIFU Lifting is pijnloos

 

Iedereen ervaart pijn anders. Over het algemeen wordt een tijdelijke zachte prikkeling of lichte warmte ervaren. Heel af en toe ervaart men een prik. Onze klanten beschrijven de HIFU Lifting behandeling als aangenaam warm en licht tintelend. Bij de kaaklijn en rond de ogen kan het iets gevoelig zijn. 

Mocht u van huis uit een gevoelig mens zijn raden wij u aan om een half uur voor de behandeling twee paracetamol in te nemen.

 

Na de HIFU Lifting behandeling

 

Na de behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden. In het uiterste geval zou uw huid enige roodheid of een lichte zwelling kunnen vertonen. Gebruikt u bloedverdunners dan kunnen er tijdelijke blauwe plekken verschijnen die snel weer zullen verdwijnen. Bij een behandeling van de armen of benen zou u ca een à twee dagen een beurs gevoel kunnen hebben. Bij een behandeling aan buik, billen of rug zult u daar geen hinder van hebben.

Na de behandeling, en de weken erna, is het belangrijk om voldoende te drinken, het liefst 1,5 tot 2 liter per dag. Dit is erg belangrijk en mag niet vergeten worden. De behandelde gebieden willen nu nieuw collageen aanmaken en daarvoor is voldoende drinken écht een noodzaak. 

 

Hoeveel HIFU Lifting behandelingen zijn er nodig

 

In de regel volstaat slechts één behandeling voor een lang aanhoudend resultaat.

Afhankelijk van de conditie van de huid en leefstijl, zoals onbeschermde blootstelling aan zon, onvoldoende drinken of slaapgedrag kan na 6 maanden een vervolgbehandeling nodig zijn. Mocht dit het geval zijn hanteren wij hiervoor andere prijzen.

 

Samenvattend

 

HIFU Lifting behandeling is een face en body lift zonder operatie of plastische chirurgie. Voor een halslift zonder snijden, een wenkbrauwlift, voorhoofdslift of kaaklijn versteviging hoeft u niet meer naar de plastisch chirurg. 

Liplijnen (rond de mond)

145,00

Onderkin + kaaklijn

195,00

Kaaklijn + marionetlijnen + jukbeenderen

295,00

Onder het oog + kraaienpootjes

245,00

Ooglidcorrectie + wenkbrauwlift

295,00

Hals

225,00

Decolleté

225,00

Totale Face-lift

395,00

Bij Schoonheidssalon Margit kunt u terecht voor een intake gesprek waarbij u eerlijk en gedegen advies krijgt.

Kosten hiervoor zijn € 35,- in combinatie met een HIFU behandeling is het intake gesprek geheel kostenloos.

content image
content image
content image