Cosmetische arts                                                                        

Wilt u graag af van die vervelende kraaienpootjes, fronsrimpels of andere rimpels in het gezicht? Droomt u van een huid die er jaren jonger uitziet? Dan is een medisch cosmetische behandeling wellicht iets voor u!

Op basis van een gratis en vrijblijvend intake gesprek  kunt u met de cosmetisch arts bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens is de keuze aan u om op basis van een medisch advies een behandeling uit te laten voeren.

 Dr.G.Heyke is binnenkort weer aanwezig!

 

 

content image

Wij werken samen met Dr. Guda Heyke.

Informatie en mogelijkheden 

Naarmate wij ouder worden verliest de huid aan elasticiteit. Hierdoor wordt de huid slapper en krijgen rimpels en fijne lijntjes de kans om te ontstaan. Deze rimpels kunnen uw gezicht een vermoeide of boze uitdrukking geven. Met injectables brengt onze arts de zachte, vloeiende vormen weer terug om op die manier de scherpe lijnen en de vermoeidheid er uit te halen.

Het resultaat?

De mooiste versie van uzelf met een natuurlijke uiterlijk.

Soorten rimpels en mogelijke behandelingen

In het gezicht ontstaan twee soorten rimpels: statische rimpels en dynamische rimpels.

Statische rimpels

Statische rimpels zijn altijd zichtbaar en niet afhankelijk van spierwerking. Deze rimpels ontstaan door het ouder worden van de huid. Deze rimpels worden behandeld met een rimpelvuller. De rimpelvullers die wij aanbieden zijn:

  • Juvéderm®
  • Radiesse®
  • Restylane Skinboosters
  • Sculptra®

Dynamische rimpels

Dynamische rimpels ontstaan door spiersamentrekking. Goede voorbeelden van deze rimpels zijn de fronsrimpel, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes. Deze rimpels verdwijnen meestal weer bij het ontspannen van de spier maar wanneer wij ouder worden zullen deze rimpels niet meer volledig verdwijnen, ook niet wanneer u de spieren ontspant. Deze rimpels kunnen dan behandeld worden met het “spierontspannend” middel, Botox.

content image

Behandelen van veel, kleine rimpels

Wanneer er sprake is van veel fijne lijntjes in combinatie met huidverslapping kunnen alternatieve behandelingen een beter resultaat geven. Voorbeelden hiervan zijn behandelingen met Fractora of een Fractionele CO2 laserbehandeling. Tijdens deze behandelingen wordt de huid gestimuleerd om zelf nieuw collageen aan te maken waardoor de huid een betere elasticiteit krijgt en rimpels sterk verminderen of zelf verdwijnen en de huid verstrakt.

Vormen herstellen met injectables

Rimpels worden gezien als tekenen van ouderdom maar uit onderzoek blijkt dat balans, zoals goed gevulde wangen en jukbeenderen, bepalend zijn voor een jeugdige en frissere uitstraling. Het gaat dus om het totaalbeeld van ons gezicht en niet om het opvullen van een rimpel.Naarmate wij ouder worden neemt het onderhuidse vet af waardoor bijvoorbeeld de wangen niet meer goed gevuld zijn. Dit kan met een liquid facelift hersteld worden.

Persoonlijk advies

Verschillende behandelingen zijn dus mogelijk. Elke behandeling kent z’n mogelijkheden en beperkingen, want niet elke behandeling is voor iedereen geschikt. Op basis van de eigenschappen van uw huid, de vorm van uw gezicht, mogelijke allergieën en overgevoeligheden, uw levensstijl (roken, zonnebaden) en eventuele eerdere behandelingen adviseren wij u graag welke behandeling het best bij u past.

content image