Actie

Schoonheidssalon Margit heeft regelmatig mooie aanbiedingen voor u als klant. Bij schoonheidssalon Margit kun je terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van schoonheid en ontspanning. Een afspraak kun je maken via info@schoonheidssalonmargit.nl of door te bellen met 0228 318740/0612363514

Bekijk hieronder onze huidige aanbiedingen:

BEAUTY DELUXE GEZICHTSBEHANDELING

content image

 

De gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging van de huid gevolgd door een diepte reiniging. Daarna verwijdert de schoonheidsspecialiste de onzuiverheden. Tijdens deze gezichtsbehandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en wordt er een masker aangebracht. Als laatste wordt er een dagcrème aangebracht die afgestemd is op uw huidtype en een zelf verwarmende pakking.

 

INHOUD:

Reiniging van de huid

Diepte reiniging

Verwijderen van onzuiverheden

Epileren van de wenkbrauwen

Gezichtsmassage

Masker

Ampul

Dagcrème afgestemd op uw huidtype

Behandeling van 70 minuten

 

Prijs € 72,50

Prijzen gelden per behandeling

 

content image

 

 

Maak kennis met een combinatie van MICRODERMABRASIE en NEEDLING.

 

NEEDLING is een manuele techniek waarbij microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk spons materiaal vermengd worden met een serum, afgestemd op je huidtype.

 

MICRODERMABRASIE is bekende behandeling om de huidstructuur te verbeteren. Dit wordt gecombineerd met een ultrasoon behandeling gebaseerd op geluidsgolven die het serum helpen insluizen in de huid en afvalstoffen helpt afvoeren.

 

Bij elke aankoop één lot.

Wil je kans maken op één van deze unieke prijzen?  

*Op 15 oktober 2019 worden de 10 winnende lotnummers op deze website bekend gemaakt.

..................................................................................................................................................................

Hier vind je de officiële trekkingsuitslag van de trekking van 15 oktober 2019.

Bekijk de uitslag en check je loten. Ben jij één van onze gelukkige winnaars?

 

Lotnummer:

10

30

43

70 

99

103

119

121

153

192

 

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Maak snel een afspraak om je lot te verzilveren!

Deze prijswinnende lotnummers zijn geldig en daarmee opeisbaar tot uiterlijk twee maanden nadat de trekking heeft plaatsgevonden!

 

***Het lotnummer is persoonsgebonden en niet aan derden overdraagbaar. Bovendien is de gewonnen combinatie van Microdermabrasie en Needlng.(behandeling) niet inwisselbaar tegen contanten, producten of andere behandelingen!