Actie

Schoonheidssalon Margit heeft regelmatig mooie aanbiedingen voor u als klant. Bij schoonheidssalon Margit kun je terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van schoonheid en ontspanning. Een afspraak kun je maken via info@schoonheidssalonmargit.nl of door te bellen met 0228 318740/0612363514

Bekijk hieronder onze huidige aanbiedingen:

content image

 

WIN!


Zet de onderstaande punten in de juiste volgorde van belangrijkheid voor het beste resultaat met fruitzuurbehandelingen en WIN een fruitzuurkuur aangepast aan jouw huidtype van drie behandelingen en een Skin Renewal Kit. Samen is de waarde van jouw prijs €250,-.

• de concentratie zuren in een peeling die tijdens de behandeling wordt gebruikt.
• de mix van de zuren in een peeling die tijdens een behandeling wordt gebruikt.
• de verlaging van de PH waarde van de huid tijdens de behandeling.
• het gebruik van producten thuis (met een lichte concentratie fruitzuren) tijdens de kuur.

Volgende week vrijdag verloten wij onder de goede inzendingen de prijs!

Wil je meer informatie of hulp bij het beantwoorden van bovenstaande vraag, stuur dan een mail aan het hoofd opleiding van Inspira Cosmetics in Nederland: maureen@vricos.nl.

MAAK METEEN KANS OP EEN WINTER WONDER GLOW MASK :
Als je in jouw mail jouw volledige naam en adresgegevens vermeldt, sturen wij jou een digitale brochure over de Inspira Med Skin Therapy en maak je kans op 1 van de 10 Winter Wonder Glow masks die wij op 15 oktober 2019 verloten onder de inzenders. Ook dat maken we bekend op Facebook.

 

BEAUTY DELUXE GEZICHTSBEHANDELING

content image

 

De gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging van de huid gevolgd door een diepte reiniging. Daarna verwijdert de schoonheidsspecialiste de onzuiverheden. Tijdens deze gezichtsbehandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en wordt er een masker aangebracht. Als laatste wordt er een dagcrème aangebracht die afgestemd is op uw huidtype en een zelf verwarmende pakking.

 

INHOUD:

Reiniging van de huid

Diepte reiniging

Verwijderen van onzuiverheden

Epileren van de wenkbrauwen

Gezichtsmassage

Masker

Ampul

Dagcrème afgestemd op uw huidtype

Behandeling van 70 minuten

 

Prijs € 72,50

Prijzen gelden per behandeling

 

content image

 

Maak kennis met een combinatie van MICRODERMABRASIE en NEEDLING.

 

NEEDLING is een manuele techniek waarbij microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk spons materiaal vermengd worden met een serum, afgestemd op je huidtype.

 

MICRODERMABRASIE is bekende behandeling om de huidstructuur te verbeteren. Dit wordt gecombineerd met een ultrasoon behandeling gebaseerd op geluidsgolven die het serum helpen insluizen in de huid en afvalstoffen helpt afvoeren.

 

Bij elke aankoop één lot.

Wil je kans maken op één van deze unieke prijzen?  

*Op 15 oktober 2019 worden de 10 winnende lotnummers op deze website bekend gemaakt.

***Het lotnummer is persoonsgebonden en niet aan derden overdraagbaar. Bovendien is de gewonnen combinatie van Microdermabrasie en Needlng.(behandeling) niet inwisselbaar tegen contanten, producten of andere behandelingen!